Image Alt

Acasă

  /  Acasă

Boovie Festival 2019

 

Boovie Festival 2019 este aici! Am pregătit și anul acesta multe surprize pentru voi, așadar vă invităm să vă înscrieți în concurs!

Începând cu ediția 2019 în cadrul festivalului vor fi acceptate și echipe formate din elevi de gimnaziu (clasele a VII-a și a VIII-a).

Vă rugăm să consultați cu atenție Regulamentul Concursului (disponibil în această pagină) și să verificați datele transmise prin intermediul Formularului de înscriere disponibil AICI.

Înscrierile vor avea loc începând cu 01 Decembrie 2018, iar festivalul va avea loc în perioada 17-19 mai 2019. Pentru mai multe detalii consultați pagina noastră de Facebook. De asemenea, ne puteți scrie prin intermediul formularului disponibil în pagina Contact.

 

Documente Concurs

Regulament Boovie Festival 2019

Acord prelucrare date personale și publicare în mediile on-line

Lista romanelor - Editia 2019

Ce spun colaboratorii noștri

"Copiii nu mai citesc, nu? Auzim asta pe toate drumurile! Sau citesc, dar puțin..., ori din obligație..., sau fără să înțeleagă! Păi, ce ne facem? Putem să stăm degeaba și să ne plângem sauuuu... Ne facem festival! Că tot suntem la a treia ediție! Concursul de book-trailere îi pune pe elevi să citească - de bună-voie și nesiliți de nimeni! Să-și facă o echipă de maxim 11 tovarăși! Să devină scenariști, regizori, actori, cameramani, editori video. Să facă trailere după cărți noi, care nu au mai fost ecranizate, bestsellers internaționale, categoria 14+, care vorbesc sincer și profund despre problemele adolescenților din toată lumea. Let’s Boovie!"

Prof. Carmen Ion, Coordonator Echipă Proiect

Carte și film într-o îmbinare perfectă!

Am dat startul Boovie Festival 2019, proiect în care Lumea Cărților se îmbină armonios cu Lumea Filmului. Înscrierile echipelor se fac începând cu 1 Decembrie 2018. Vă așteptăm!